YigitPoyrazMomm Elzem123 ya canım benim gözün aydın çok sevindim adına Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum benim🙏❤
YigitPoyrazMomm 1122esraesila bir gün ayarla kuzum o hafta içinde bitirmeye çalış doğumdan sonra rahat olursun
December YigitPoyrazMomm valla hic değilim canım bitse de kurtulsam bu hamilelik iskencesinden diyorum. Bebeğim sağ salim gelsin baska da bi şey istemiyorum.
Simgeecbn YigitPoyrazMomm 40+4 olduk ama hiç bir belirtimiz yok maalesef cumartesi gününe kadar gelmezse suni sancı vericekler banada dua edin kızlar hepimiz bir avazda kurtulalım
YigitPoyrazMomm Simgeecbn rabbim bir avazda kurtarsın canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu su gibi geçsin doğumun ağrın sızın olmasin hic
December YigitPoyrazMomm senin de ayakta fazla kaldığında regl sancın oluyor mu her defasında dogurcam sanıyorum da. İş yapamaz oldum valla.
YigitPoyrazMomm December yok kuzum sadece belim ağrıyor veya karnıma biraz ağrı giriyor dinlenince geçiyor ama bunu doktoruna söyle önemli bir bilgi hissetin ne varsa dile getir
YigitPoyrazMomm December korkma canım Allahin iziniyle birşey olmaz herkeste aynı olacak diye bisey yok böyle düşün güzelim kendini bebeği strese sokma❤🌸