Canann1601 Kızlar İstanbul Esenyurt’ta halılarınızı verdiğiniz temiz yıkayan halı yıkamacı var mı ? İlk defa yıkamaya vericem normalde kendim yıkarım ama hava yağmurlu belim de çok kötü ağrıyor. Onerebileceginiz yıkamacı var mı 🙏
bet-gok12 Canann1601 4 5 ay önce eşimin yeğeni salon halıma kusmuştu durumu belirtince özellikle daha da özenli getiriyorlar ben hep buraya veriyorum canım bende Esenyurtta oturuyorum öneririm
Canann1601 bet-gok12 cok tesekkur ederim canım 😘 Beylikdüzü’nden mı geliyor adresten alıyor değil mi ?
Canann1601 Oznurkk çok teşekkür ederim ❤️ sormayın lavaboya uyandım bir baktım mutfaktan su sesi ve yerler bileğime kadar su 🤦🏻♀️ eşimle temzledik artık havlu Vileda ne geldiyse elimize. Çok zor durum rabbim kimseye yasatmasn parkelerim kabardı ona ayrı üzüldüm. 😥
bet-gok12 Canann1601 Tabi adresten alıyorlar yeri avcılarda diye hatırlıyorum ama Esenyurt bakıyorlar ben Mehterçeşmeddyim geldiler yani
bet-gok12 Canann1601 Çok geçmiş olsun size de gerçekten çok zor Düğün arifesi kardeşimde yaşamıştı baya uğraşmıstık