NewMomm1 Kaç haftalıksınız, hangi hastanede takiplisiniz? 🌸 Ben başlayayım 30+6 haftalık gebeyim Güneşli Erdem Hastanesi takipliyim.
mugeb123 NewMomm1 Bezmialem Vakıf Üniversitesi takipliyim 38+4 birkaç saat sonra doğuma gircem dua edin bana 🙂🙏🏻
mrvkzykry NewMomm1 38+2 haftalık hamileyim. Bahçelievler Medipol takipliyim 🌸 Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah
Aayssee1323 mugeb123 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Ve siz de iyi olun sağlıkla insallah 🙏🏻🥰
esmakc AlpEmir AlpEmir kime takiplisiniz orda acaba ben ilk doğumumu orada Kenan beyde yapmıştım ücreti nedir doğum için bilginiz var mi
Nuraaa Aybarssmom_ bende 33+1 haftalık hamıleyım Hisar çamlıca bende cok ıstıyordum malasef oturdugum yere uzak o yuzden rıske atmak ıstemedım Acaba muayene ucretı doguö ucretı ne kadar
Bsrrgl Aybarssmom_ sağlıkla kucağınıza alın indallah. Bizde ordayız Tuğba hanımda sizin doktorunuz kim.
Aybarssmom_ Nuraaa muayene 550 TL Normal doğum 9.500 TL Zorunlu sezeryan 10.500 TL İsteğe bağlı sezeryan 20.000 tl
Nuraaa Aybarssmom_ doktorunuz kım acaba Memnunmusunuz ? Ben bolge hastsahanesı takıplıyım Fıyatlar neredeyse aynıydı ama ekım bası zamlandı normal dogum 17.900tl olmus muayene 750tl Asırı zam geldı umarım sızın dogumunuz da yakındır zamlanmaz fıyatlar
AlpEmir esmakc Selime Hanıma gidiyorum , bir önceki doğumumu da Selime Hanım yaptırdı hem de kovidken normal doğum olmuştu. normal doğum 13000 civarı diye biliyorum aralık başına kadar değişmez ise
Aybarssmom_ Nuraaa ocakta olacak muhtemelen bi zam olacak ama yapacak bişey yok hem ortalama fiyat hem de iyi doktor olarak burası var 🥲 op.dr.umut Tiryaki Özyurt takipliyim kadın doktor bu arada, memnunum doktorumdan eltim de 9 yıl önce aynı doktorda doğum yapmış