Yelizbck 30+2 haftaligim hafif bi kaç bisi aldım birdaha ki ay da banyo malzemelerini bezini felan alicam. Kendim için iç çamaşırı pijama takimi felan da. Sizler ne zaman bitirdiniz. Ve ne zmn yıkamaya başladınız
Bskrt Yelizbck 32deym herşey hazır sadece banyo bakım ürünleri kaldı, onları da bu hafta alıcam😊 haftaya da çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Omerhatice Yelizbck 32 de tum butun alisverisimi bitrdim 33 de yikama utuleme yerlestirmeye basladim 35 e kadr tek tuk kalan esyalarida ivir zivir oda usu vs. Onlarida bitrdm 36 da cantami hazirladim biraktim 40+0da doguma gittim 😊
Minaevra Ben suan 28 haftalıgım ve hepsi bitti sanırım cokmu erken davrandım acaba 😂 sadece yıkaması kaldı onu da gelecek ay yapmayı dusunuyorum 😍
Nurayy09 Minaevra aynen bende 28 haftalığım, herşeyini aldım, sanki yetiştiremiycem diye de heycan acele yapmıştım:)) biraz da fazla alabilmişiö yeni doğan aldım tüm kıyafetlerini bir iki kere giyindirebileceksin diyorlar?? 03ay almalıymışım
NurDemir Ben de 30 haftalığım çoğu şey bitti kıyafetleri de yıkadım ama yine de eksikler var.Bence erken değil anca yetişiyor.Maddi olarak da anca oldu hepsi
Yelizbck Merveyl yalniz olmamak mutluluk verici 🙂 şu bebek cantaolayi cok zor ya o moda olan bebek çantası pahalı geldi bana 140felan ne bilim
Bskrt Yelizbck biraz acele etmekte fayda var☺️ Çünkü sırt ağrısı kasılmalar falan başlıyor o haftalardan sonra, yürümek gezmek zor oluyor Maddi olarak müsaitsen al bence beklemene gerek yok önümzdeki ayı
Merveyl Yelizbck ay sormayın ya şuan onu alıcak gücüm yok gereksizde pahalı ben normal sırt çantaları varya püsküllü falan oluyo spor şık onlardan vardı bende şuan onu kullanacağım.
Yelizbck Merveyl bende öyle düşündüm okul çantası tarzı 🤔 çiviler vardı 80 e düşmüş ama mali çok inceydi cantanin
Merveyl Bskrt Evet öyle ne olur ne olmaz ama şuan ben her gün yürüyüş yapmam lazım diye sürekli çıkış bir iki ıvır zıvır alıyorum oda aradan cıkıyor iyi oluyor😂😂
Yelizbck Bskrt şu perşembe randevum var bakalım doktor erken risk misk demezse bekliycem öteki ayı . Ama az da olsa öyle birseyden bahsederse bu ay tamamlicm