Mujde_uren 42betultasan42 Farabi hastanesinde takipliyim çok memnunum Fatih Yağbasan var oraya gitmenizi çok öneririm
simaymasalim 42betultasan42 şehir hastanesinde Bülent Şimşek yada Mete bertizlioğlu ikiside mükemmel doktor ilk doğumumu orada yaptım gayet ilgili hijyenik bir hastane sezaryen oldum ben kaldırmaya hemşireler geldi ilgilendiler hep gayet memnundum şimdi yine orada yapacam
Bsrblr 42betultasan42 Meram tıp Ali Acar emıne hoca çok çok memnunum her türlü ılgı alaka bılgı mevcut hem devlet gıbı hem özel para ımkanı varsa orası canım kesınlıkle
zumrasmom1 42betultasan42 meram tıp fakültesi hastanesi Ali Acar. İki hafta önce doğum yaptım gayet ilgili ve profesyoneller.
erkencikus_ simaymasalim normal doğumdu bende katılıyorum size Mete beyi denk getiremiyorum hiç randevu için 11haftalkk hamileym
simaymasalim erkencikus_ Bülent beyde çok iyi tavsiye ederim bende Mete beye gidiyordum sıra alamıyorum hiç mecburen Bülent beye gittim ki daha önceden biliyordum zaten ama cok iyi bir doktor oda
Ftmrmkkl Farabi hastanesi nde refika selimoğluna takipliydim doğum ücreti pahalı olduğu için bnde hastane arayışındayım 37+1 haftalığım