Evet anneler çok şükür çıkışımızı bugün yaptık 41. Haftamda olduğum için cuma günü yatışımı yaptık kontrollerimi hep özelde yaptım ama doğuma gelince zaten normal istiyorum diye devlette yapmak istedim Göztepe devlet hastanesinde yatışımı yaptım tam 16 saat suni sancı aldım çok canım yandı 7 saatin sonunda açılmam 1 cm olmuş 15 saat oldu 2 cm artık dayanacak gücüm de kalmadı doktorlar desen zorla ilgileniyor memnuniyetsizler hepsi sezeryana almalarını istedim maalesef zorunlu olmadan alamayız dediler bende özeldeki doktorumu aradım sevkimi istedim izin vermediler orda biraz hır gür çıktı ister istemez çünkü kimse kimsenin halinden anlamıyor herkesin direnci farklı ve bana geliyor 72 saat sonrada aşılman tamamen olmuş olabilir dediler yani ilk çocuk olduğu için bende çıkışımı yapmak istedim neyse hallettik özele gittim doğumhaneyi ayarlamışlardı zaten yoldayken direk 10 dakika içerisinde ameliyata alınmıştım 25 dakika sonrası bebeğimi çıkartmışlar ailemin yanına 40 dakika sonra Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun çok tatlı dünya güzeli kızım oldu inşallah sizde biran önce alırsınız kucaklarınıza sizler içinde çok dua ettim kulun kula duası kabul olur derler inşallah biraz dikişlerimde sızlama oldu bugün 3. Günüm her geçen gün maşallah kendimi çok iyi hissediyorum belki normal şartlarda suni sancıyı görmeseydim bunkadar sezeryan hakkında pozitif konuşmazdım ama gerçekten sancının yanında bu sezeryan hiç bir şey keşke hiç direnmeseydim normal doğum diye ama herkesin acıya direnci farklı belki siz dayanırsınız Doğumla alakalı sorularınız olursa yanıtlarım çok detaylı ve düzgün yazamadım çünkü 3 gündür toplam 4 saat uykuylayım afalladım birazcık bu da benim hikayem herkes yazıyordu bana da nasip oldu