Gambi Emire5252 hep okuduğum ya dediginiz gibi pembemsi ya da renksiz falan.. benimki farklıydı idrar yoluyla alakalı sanırım🙄teşekkürler🙏🏻
Ntlz gamze22 bende de geldi oyle halada geliyo sende nisan geldi durdumu canim yoksa benim gibi gelmeye devam mi ediyo ? Ne durumdasin suan
gamze22 Asafiminannesi benimki pembe değildi şeffaf renkteydi ama pembe de olabiliyomuş ama özellikle jöle kıvamında çok yoğun birşey
Ummuskaan Emire5252 benimde nişanım bozuldu doktor muanesinden sonra. 1 hafta öyle gezdim ne sancım vardı ne suyum geldi 1 hafta sonra sancım başladı doğum yaptım Allah yardımcın olsun kişiden kişiye değişir mutlaka
Asafiminannesi Bende bugun seffaf sumuksu oldugunu fark ettimde ondan sordum canim tesekkur ederim canim, 40 inci haftaya giriyor benimki insaAllah suni sanciya kalmadan dogum gerceklesir😊
gamze22 Asafiminannesi allah yardımcın olsun inşallah dilediğin gibi olur gerek kalmaz belki de öyle düşünme
HilalElvinEbrar Deletedmom00012 hiç sancı yoktu sıfır diyebilirim ama bazen kasılma oluyordu geceleri
Asafiminannesi gamze22 masaAllah canim Allahim sag saglim kavusmayi nasip etsin bebegine.. ve hepimizin yardimcisi olsun kimseyi darda birakmasin❤️
Busramertaziz gamze22 bende 36.haftadayım dün de benim nişanım geldi ama sancım da olmadı doktora gitmedim o yüzden bi sorun olmuş muydu sende nisandan sonra bebeğinin suyunun azalması gibi filan
gamze22 Busramertaziz hayır suyum hala normal ama bence doktora bir görün 36. Haftada da bir akciğer geliştirici iğne vurdurdu doktor bana belki dama da yaparlar bilemiyorum belki de hiç gerek kalmaz bu şekilde gününü bekler ama garantisi yok işte önlem önlemdir
Emire5252 Emire5252 kızlar dün yazdım buraya nişanim geldi diye dün gece Bebek ters dönmüş bugün taburcu olcaktim sabaha kadar beklicez dedi aşağı dönmezse sezeryana alicam dedi başından böyle bir olay geçen varmı normal doğum çok istiyodum ben
gamze22 Emire5252 benim başıma böyle birşey gelmedi ama daha öncelerde tersken doktorum bana daha 35. Haftada alırım daha fazla bekletemem demişti çünkü kalça çıkıklığı oluşma ihtimali artıyomuş o yüzden doktorun öyle demiştir bence