alparslangur Ayy kızlar son 45 gün uygulamaya göre🥲🥲 33+4 olduk çok az kaldı. Gittikçe ağırlaşıyorum bir an önce kavuşsam oğluma🩵 Siz ne durumdasınız ve kaçıncı haftadasınız biraz dertleşelim🫂🥲🥰
Bahar1644 alparslangur bende çok ağırlaştım 35+5 olduk bizde oğluşumla 💙 Doğumdan da korkuyorum ama az kaldı ne yapacağız bilmiyorum 😱😱
mahperii alparslangur 33+4 bende🥹 en büyük sorunum uyku uyuyamamak, karnımın içi acıyor hangi tarafa yatsamda bel yastığı falan ıı ııhh yani. Son ayın bu kadar zor olacağını düşünmemiştimm
Nurdemirr alparslangur aynı hafta aynı gün bizimde kızımla kavuşmamıza 45 günümüz kaldı sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım bende çok heyecanlıyım 😊🤲🏻
alparslangur Bahar1644 ay evet doğum yaklaştıkça korkum da artıyor ama kavuşacağımı düşünmek çok güzel😍👼
alparslangur mahperii Benimde midem cayır cayır yanıyor sanki ve heryerim ağrıyor çok sıkıntılı geçiyor ama buna da şükür🥰🧿
Bahar1644 alparslangur kesinlikle bende çok heycanlıyım onu sağlıkla kucağıma alayım da Allah’ın izni ile birsey istemiyorum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻🤲🤲
alparslangur Bahar1644 Gerçekten sağlıklı olsun başka bişey istemem. İyice kuruntu yapmaya başladım ister istemez. Ya bişey olursa diye düşünmeden de edemiyorum🥹
alparslangur Sedanur34 Bence normal. Zaten aksi bişey olsa doktorunuz söylerdi. Bizimde 31. Haftada 1.800gr dı. 32+6da 2.150gr. 2 kilo olduğunu öğrendiğimde çok mutlu oldum sebepsizce😍🥰🥰
alparslangur minikmucizeemaak Ay evet ben bazen eşimden destek alarak kalkıyorum🥹 bazen dönerken aşırı canım acıyor😔 Ah oğlum ah daha gelmeden anneye neler çektiriyorsun bir bilsen😂