Krdelen2 34 haftalık iken doğmuştu oğlum. Ciğerleri gelişmemişti emme refleksi yoktu sarılık çoktu tam 3 hafta hastanede kaldı. İlk gebeliğimdi göğüs ucumda fazla yoktu her denemede maalesef başarısız oluyordu emme durumu. Hergün sütümü sağarak koşa koşa giderdim hastaneye.🥺 burnundan hortum ile besleniyordu oğlum sütümü de burnundan hortumla veriyorlardı. Tam 3 hafta denedik emsin diye, ve 3.haftanın sonunda çok şükür bebeğim tutmuştu göğsümü, hemşire göğüs ucum için göğüs ucu getirmişti onunla denemişlerdi bebeğim direk tutmuştu. O gün 1 gün boyunca kontrol ettiler ve sonunda bebeğim başarmıştı çok şükür sütümde vardı Rabbim onun rızkını o güne kadar hep arttırmıştı.
Şimdi 4 buçuk yaşında ama o günler aklıma geldikçe hala kötü oluyorum . Prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar. Biz anne yüreği ile onlar kadar güçlü duramıyoruz o süreçte ama sabır ve dua herşeyin başı. Emin ol annesi bu günleri o çok kolay atlatacak ve sende kendine benim ne kadar güçlü bir bebeğim var diyeceksin mutlu olacaksın. Allah yardımcınız olsun, sen hep dik dur ki oda oralarda senin iyi olduğunu hissederek daha da çabuk toparlansın. İnşaallah çok şükür geçti atlattık dediğin günler olsun.🤲🏻