Gulaymercan Hcg 56 çıktı, raporun altındaki listeye bakılarak 1-2 haftalık hamileyim, fakat son adet tarihime göre 4. Herkes daha gebe değilsin diyor
Medusa Gulaymercan benim 4 haftalıkken 89 çıkmıştı 🤔 yani, en az 3 hafta filandır senin, 50’li rakamlar düşük değil aslında. Bebek daha rahme düşmemiştir, kese de muhtemelen çok minik oluşmuşsa bile görünmemiştir henüz. Ne çabuk farketmişsin 😁
Burcak61 Gulaymercan son adet tarihine göre hesaplayacaksın betahcg nin iki günde bir artması lazım üç günde ya da iki günde bir kan tahlili ver bakalım artacak mı sağlık Ocak’ları yapıyor zaten hastaneye gitmene bile gerek yok
deletedmom6295 Gulaymercan iki günlük artışlara bakmak lazım. ilk günlerde geç döllenmeden dolayı daha erken haftaymış gibi görünebiliyor. benim adet günümde değerim 25ti mesela. ertesi hafta ise değer artışlarıyla 5. haftayı yakaladı
Gamzelibebek Gulaymercan herkes çok konuşuyor ve bu olumsuz hikayeler şimdiden benim bile psikolojimi bozmaya başladı:( 2 gün sonra kontrol betahcg önermişti benim doktorum. 48 saatte 2 katına çıkması gerekiyormuş. Eğer öyleyse dert etme çünkü dış gebelikte 2 kat artış olmuyormuş
Nursemom90 Artıp artmayacağından dolayı düşük değere öyle diyorlar ama tabiki genelik oluşmaya başlamış son adet tarihinden ziyade yunurtlamaya bağlı ortalama 2 3 haftalık falan bebek