kbrmrym96 YigitPoyrazMomm sürekli mi oluyor benimde geceler uyanamayıp küçük tuvaletim olduğu zaman sağdan sola dönerken iğne gibi batma oluyor tuvalete gidince geçiyor
Mihrimavi YigitPoyrazMomm bahsettiğiniz şey bebeğin hareketi ile artan birşeye mi benziyor böyle karnın tam alt tarafında ki kısımda oluyor eğer öyleyse 1 haftadır bende aynı şeyi yaşıyorum sanki karnımın alt tarafı aniden kesiliyor gibi ağrı yapıyor hatta acısı vajinadan hissediliyor ben bunu bebeğin büyümesine bağladım ama bilmiyorum henüz doktorumla görüşmedim
Memolininannesi YigitPoyrazMomm idrar yanması vs var mı acaba enfeksiyon olduda ondan mı ani bıçak saplanması ağrısı oluyo
YigitPoyrazMomm Memolininannesi yok kuzum çok şükür yanma olmadi hiç ama kaç seferdir ağrı giriyor haftaya doktor kontorelim var nasıl dayanacam bilmiyorum
YigitPoyrazMomm Memolininannesi affedesin 2 gecedir kusmaya başladım nedensiz yere gece 11 gibi bisey yiyip uyuyordum ve bugünde aynı şekilde midem bulanıyor ay çok korkuylrum eşime soyleyim hemen
denizs15 Benimde 11 haftalık ve yaklaşık 1 saattir ara ara kramp mı desem bıçak saplanır gibi sağ tarafımda ağrılarım oluyor ama çok anlık 1 saniye ağrı girip çıkıyor ama 1 saattir devam ediyor açıkçası çok korkuyorum daha önce yaşayanınız var mı
Memolininannesi YigitPoyrazMomm kötü düşünme canım için rahat etmesi için bi git doktora bilmeden üşütmüş flnda olabilirsin son haftalarda bulantı kusma geri geliyor bende yaşıyorum
denizs15 YigitPoyrazMomm daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim birinde ameliyat olmak zorunda kaldım şu an o kadar tedirginim ki hiç ağrım olmamıştı neden birden bire oldu diye
denizs15 Mihrimavi tam olarak alt tarafı değil ama sanki karnım ile kasık arasında bi yerde tek taraflı daha çok
YigitPoyrazMomm Mihrimavi aynen canım tamda dediğin gibi oluyor vajinada sonra hafif ağrı oluyor ama çok şükür geçti iyiyim yine tekrar olur mu bilmiyorum ya haftaya az kaldı doktoruma görüşecem
Mihrimavi denizs15 ben bebeğin büyüyüp hareketlerini daha sert hissettiğimizi düşünüyorum umarım öyle birşeydir