SuzanOktay Kızlar 33+2 hamileyim pelvis kemiklerim ağrıyor uzanırken kalkarken otururken ve asla geçmiyor 2 haftadır böyle devam ediyor .Ağrıdan öleceğim ya benim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı ??
Kanalize SuzanOktay enn başından beri ben😐 doktor magnezyum yazıyor ama normal diyor ben ne yaptıysam fayda etmedi geçmedi mg hafifletiyor sadece ama son haftalarda daha da arttı 😢
nihaltepe Benimde takriben o civarlarda başlamıştı 38. Haftadayim hala var doktoruma sormuştum normal demişti
Bahar6667 SuzanOktay başka çare yok canm sade soda içiyorum birde manyezgum var onlar iyi geliyor biraz
Kanalize SuzanOktay özellikle yatarken varya işkence gibi geliyor bir an önce hayırlısıyla doğurayım istiyorum artık ağrılarım geçecek umuduyla
Tobiko Haftaya girdim bugün, benimde 10 gündür ağrım var. Hatta bazen yatarken pozisyon değiştirirken yürürken falan kit kit ötüyor. İçim bı tuhaf oluyor 🥲 normalmidir diye Perşembe günü kontrolümde soracağım ama sanırım normal
Kanalize Tobiko aynen kırılıyor sanıyorum ayrılıyor sanki 35+5’iz hayırlısıyla bebişler doğsun da bütün ağrılarımız geçsin gitsin