Wafflesgirl Kızlar merhaba dün sabah 4ten beri mide yanmam asla geçmedi. Ama 1 dk bile geçmedi resmen ölmek üzereyim iki üç kez kustum ve 2 sinde kan kustum bariz. Acile gideceğim mecbur ama buna ne iyi geliyor denemediğim hbir şey kalmadı resmen rennie duo içiyorum şişeyi bitirdim resmen bana mısın demiyor bu ciddi bişry mi yoksa böyle gün boyu hiç geçmeyen mide yanmanız oldu mu? Resmen kıvranıyorum
Busee0311 Wafflesgirl oluyor hemde nasıl olmazmı hiç ama renni hiç bir işe yaramıyor bilgin olsun ben gaviscon duble kullandım ama her eczanede bulunmuyor üretimden kaldırıldı diyorlar ama hala üretiliyor sadece çok nadir bulunuyor onun yerine bende bire bir muadili olan gasvin duo kullanıyorum baya etki ediyor büyük ihtimalle kusarken boğazın tahriş olduğu kan gelmiştir ama tabiki doktora danış istersen söylediğim şurubuda sor zaten yazar büyük ihtimalle çok çok geçmiş olsun şimdiden
Aysenurates43 Wafflesgirl bende günlerce avuç avuç kan kustum yemek borusu yırtılıyormuş kusarken o yüzden kan geliyormuş acilde hiç bişey yapamıyorlar
Wafflesgirl Busee0311 teşekkür ederim doktoruma sorup alırım direkt dayanamıyorum ama öylr bi yanma ki asla işe yarayacağını düşünmüyorum 1 lokma bişey yiyemiyorum
Hungry Hiç bi işe yaramadı bende de ne gaviskon nede diğerleri sadece soğuk süt biraz yaradı gibi ona da dün başladım
yesimkarayigit Bi influencerda gördüm aşırı mide yanması vardı ikiz gebelik gaviscon vs onda da işe yaramadı doktoru pulcet 40 mg yazmış onu kullanıyor ve bebek fibi şuan doktoruna danış istersen
Nurkrc Ben de kan kusuyorum mide yanmasının ardından. Kan/demir ilacı içtiğim dönemde yanma çok daha fazla arttı siz de kullanıyorsanız o yüzden olabilir belki. Yudum yudum süt içerek engel oldum şimdi de rennie tablet verdi doktor ama süt de işe yarıyor.
Wafflesgirl Nurkrc ne süt ne başka bişey yok şimdi acile gideceğim ama serum takarlar mı bilmiyorum geçmiyor bu 2 gün olacak aralıksız yanıyor midem
Vandb Wafflesgirl sürekli kustuğunuz için reflü ye sebep oluyor aynı nedenle kaç defa acile gittim ağlama krizlerine girdim. En son doktorum bulantıyı kesicrk etkili bir ilaç önerdi kusmalarım azalınca reflü de azaldı rahatladım
Hnd_01 Wafflesgirl miğde yanmasi için doktoruma karbonat limon karışımı içebilir miyim dedim.tabiki icebilirsin iyi gelebilir dedi.onu içiyorum gercekten iyi geliyor.denemek isterseniz aklınızda olsun.
N-23 Canım benimde çok yanıyor ve bulanıyor, şu 20 gündür o yüzden yemek yemeği unuttum salatalık yiyorum biraz o hafifletiyor,