Lunacim Bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik. Bir kaç gündür araştırıyorum şuanlık en çok hoşuma giden isimler bunlar oldu. Sizce hangisi daha güzel 🌸
zekpare Lunacim biz de Gökçe koymaya karar verdik 🥹 Gökçe olmasaydi alternatif olarak Defne veya Aybilge dusunuyordum 🐣
Lunacim zekpare Benim adım Defne olmasaydı Defneyi de düşünürdüm ben de 🙈 ama Gökçe de içime siniyor gibi, kararsızlık çok kötü 😅🥰
Lunacim Evet ilk aklıma gelen isim Ezgi olmuştu benim de, kulağa çok hoş geliyor 🥰 Gökçe de sonradan hoşuma gitti 🌸 umarım en içime sinecek olana karar verebilirimm 🙈
ozgecemre06 Nehir ismini hiç sevmiyorum nasıl popüler oldu anlamıyorum 😂 ezgi ve damla güzel ama. İçinize hangisi sinerse o olsun 🌹🥰
Lunacim ozgecemre06 Nehiri etrafımda duymadım aslında o da mı popülerleşmeye başladı yoksa 🙈 eşim de Damla ve Ezgiden yana 🥰
ozgecemre06 Lunacim benim etrafımda hep yaşlılarda var ondan olabilir😂bide söyleme açısından hosuma gitmiyor hiç Bende cemre koycam sanırım 27 haftadayım😂 eşim gökçe cok istedi onda karar kılmıştık aslında ama sonradan onuda beğenmedim simdilik cemre sanırım bu kalcak 😂
Lunacim ozgecemre06 insan çok kararsız kalıyor. Ben de tam karar verdim derken fikir değiltirebiliyorum 🙈 sağlıkla gelsinler inşallah, Cemre ismi de güzel ama benim kuzenimin ismi 😅
tazeanne23 benim adım Ezgi ve ismimi aşırı seviyorum🙈 kendi ismim olmasa kızıma koyardım. O kadar söylemesi güzel, zarif ki🥹 iyi ki adım Ezgi🌸