Merve775 Bayanlar bişy sormak istiyorum size ben yaşıyorum bu durumu Akıntım oluyor ve olan akıntı iç çamaşırıma ıslaklık veriyor bu durumla karşılaşan var mı veya doktora sordunuz mu bnim kontrolüm Perşembe günü
bdenerigokce Merve775 evet ben sordum, suyum geliyor diye sordum hatta doktorum şok oldu😂😂 foş diye gelir birden su dedi o akıntıyla beraber su gelmesi Farklı bişi dedi😂
Yagmurr8 Merve775 benim gebeliğimin çoğunluğunda bu durum var halende 37+4 üm doktoruma söylüyorum rengi beyaz veya hafif sarımsı ise yapısıda normal akıntı gibiyse normal diyor gebelikte olağan bir durum demişti. Herhangi bir sıkıntıda yok çok şükür
Merve775 Yagmurr8 çok şükür benim suyumda azalma varda o yüzden korkuyorum test yapıldı gelen bi su yok ama azalma oluyor
muziceanne_ Benimde bu gün akıntı İLE karışık hafif suyum geldi kontrolüm vardı doktor yatış verdi şuan nst ye bağlıyim ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz
Bbbsr Merve775 evet sürekli oluyor doktor fitil verdi onu kullanıyırum ara sıra ama bir iki gğn geçiyo telrar oluyor
Merve775 muziceanne_ yaaa çok güzel rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏