esinceeee Selam kızlar 35. Haftalarda göğüsten gelen şeffaf sıvı ne anlama gelir ? Süt müdür bu ? Yoksa göğüs kendini mi hazırlıyor ? Bazı sayfalar buna sütün yağı diyorlar ? Anlamadım ..
busraayksll esinceeee Ben bide erken doğum belirtisi olarak okumuştum burda randevunuzu daha varsa bı gidip yada arayıp danışın derim naçizane 🤰
bdenerigokce esinceeee göğsün hazır canım büyük ihtimalle, bebeği bekliyor inşallah 🫶 stres yapmamaya çalış bu süreçte 🫶 busraayksll kendi doktorum bir sorun yok dedi ama hastanedeki ebe sıkmasanız daha iyi dedi🤷♀️ hangisi daha doğru bilemedim
esinceeee busraayksll ben bunu doktoruma bildirdim bu haftalarda normalmiş erken doğum ile ilgili bir alakası yokmuş aksine vücut kendini hazırlıyor dedi doktorum. Benim öğrenmek istediğim sizlerden sadece sütün yağı mı yoksa bu o süt mü ? 🙂
esinceeee bdenerigokce bir de öyle bir duygu ki sonraki gün acaba bugün gelir mi diye masajlar yapıyorsun daha sonra ki gün hafif sıkıyorsun nerede bu şeffaf sıvı diye 😛 valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim boşa mı gidiyor ya da gerçekten gelecek mi diye soru işareti hep 😊 umarım bebeklerimiz analarının ak sütü gibi beslenirler 😋
Berna1365 esinceeee onu sakın sıkma benim ki çok erken haftalarda gelmeye başladı ben iltihap falan sanmıştım ama doktorum süt olduğunu ve onu kesinlikle sıkmamam gerektiğini rahimde kasılma yapar dedi o yüzden oynama sıkma kendi kendine aksın