gencbir_anne Doktoruma mesaj attım augmentin 1000 kullanabilirsin dedi 11 haftalığım mecbur kullanıcam dayanamıyorum daha fazla
rabisskocc Ozlem5354 benimde 20 ilk dişim hamile kalınca azdı😂 doktora söyledim 12. Haftadan sonra bi risk taşımaz dedi ona göre tedavi ederler dedi parol da geçirmiyor ağrıyı
Ozlem5354 rabisskocc ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım. Doğum yaptıktan sonra dişlerden çektim hala devam ediyor 😬 20’lik dişimi aldıracaktım hamile kaldım biraz benimde suçum var boşladım. Arveles olsa anca o da bize yasak 😬
EceSB Trimesterde işlem yapılması daha doğru. Kadın doğum doktorunuza danışmadan yaptırmayın ama şu ara ideal dönemler sanki, çok sıkıntı olmaz bence de acil bir durumda müdahale edilebiliyor.
livasmomm Ozlem5354 dr git ama cekeceklerini sanmam 4 aylikken benimde diş ağrım vardi bişey yapamayiz dedi cenw ultrasonuna bile almadilar okadar yanii
rabisskocc Ozlem5354 anca arveles evet ama doktorum bana minoset plus kullanabilirsin diş ağrın için demişti
Hdemir1618 Ozlem5354 evet 1 hafta önce yaptım çok şükür bir problem yoktu. Ama öğrendiğimde bir sürü test yaptılar tabi farmakoloji diye bir bölüme yönlendirdiler
Ozlem5354 rabisskocc emin olamiyoruz ben ilaç içerken hep tedirgin oluyorum parol içerken bile. İlla bi zararı vardır. 😢
KuzeyinAnnesi10 Gnlkelkitli doktorunuz dan diş tedavisi için kağıt aldınız mı direk mi gittiniz. Dayanamıyorum 33 haftalığız felaket bisey uyuyamıyorum agliycam