Sedagnlty 19+6 haftalık hamileyim kizlar geceleri tuvalete gitmekten uyayamiyorum iç çamaşırım da islaniyor durmadan sizin de öyle mi
Hzzz Sedagnlty ahh ahhh annelik🤭o haftalarimi mumla arıyorum 32 den sonra tam 15 dk icinde ⅔ kere gidiyorum mübalağa değil tamamen gerçek yani bir gece de çok rahat 15 ten fazla gidiyorum
Faymer1 Sedagnlty 33+5 vallahi abartmıyorum rahat 10 kez kalkıp gidiyorum bazen 7 bazen 5 korkudan su içemiyorum içmediğim halde bu kadar gidiyorum içsem herhalde tuvalette sabahlarım yani çok zor oluyor ya 🥺
SevgiUlucay Sedagnlty tuvalete gitmeyi bırak lavaboda bile bitmemiş hissinden kalkamıyorum artık 🥺 33 hafta
Hnd_01 Sedagnlty rAhim büyüdüğü için çok idrar sıkışması yaşanıyor.ben uyuyamadigim zaman 10 dk da bir lavaboya kalkıyorum.
AslanKadini Sedagnlty ben 14 haftaligim 7 haftadan beri öyleyim doğurana kadar da öyle olacak belli ki 🤣🤣
Boncukk123 Sedagnlty 8+ Dan gidiyorum canım gebelik öğrenmeden bi başladım hala devam son aylar da daha da artıyormuş fazla su içmesem bile defalarca kalkıyorum ve aşırı sıkışmış oluyorum tuvalete sağ boşluguma agrı girmiş vaziyette uyanıyorum