gokceekus17 Bugün adetime 3 gün varken testte pozitif gördüm kan verdim 27 çıktı. Heyecanla perşembe gününü bekliyorum tekrar kan vereceğim. Bu kadar erken öğrenen oldu mu. Biraz stresliyim bakalım düzenli artış olacak mı 😍
Aleve gokceekus17 Perşembeyi beklemene gerek yok carsmaba da verebilirsin direkt iki katına çıkması gerekiyor hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini yazarsın ❤️❤️
fizikcianne gokceekus17 bugün verdiysen çarşamba vermelisin canım. Perşembe verdiğin kan seni yanıltır. Çünkü 2 günde 2 katı artması gerek
Melikeergunbedir gokceekus17 ben 24.7 beta ile öğrendim canım benimde reglime iki gün vardı 😍😂 iki güne bir ver yükselmeye bak bakalım İnşaAllah sağlıklı gebeliktir 🥰
gokceekus17 Aleve inşallah çok teşekkür ederim 🌸 çarşamba yada perşembe gideceğim müsaitlik durumuma göre
Cankuss35 gokceekus17 bende adetime 2 gün varken 26 ile öğrendım iki gün sonra 77 oldu haftaiçi tekrar vericem ☺️❤️
Cankuss35 Canangokdmr sonra bidaha verdin mi ? Sürekli verip boşuna kanda gitsin istemiyorum 3-4 gün sonra tekrar vericem kan
Canangokdmr Cankuss35 yarın verecem en son cuma günü verdim yarın verirsem 4 gün geçmiş olacak bkllm ins yükselmiştir günü gününe
gokceekus17 fizikcianne bugün akşam 5 te verdim. Çarşamba sağlık ocağına gideceğim orası sadece sabah kan alıyor sabah vermem de yanıltıcı olmaz mı. Kararsızım 😊