Kaderrr12 Merhabalar. Regl bitişinden ne kadar sonra ilişki olursa gebelik ihtimali artar. Hamile kalmak için tüyolar alabilir miyiz tecrübelilerden 😍
miniskesi Kaderrr12 tam gün sayısını bilmiyorum ama bu regl uygulamalarında falan doğurganlık oranının yüksek olduğu günler belirtiliyor 3-4 gün sanıyorum sürüyor o günlerde sık ilişkiyle ihtimal artırılabilir. biz karar verdiğimizde uygulamadan o günleri takip etmiştim o şekilde olmuştu
Egemendoruk Kaderrr12 kadinlarin yuzde 80 ni adeten ciktigi gibi gebe kalir, adetten ciktigin andan itibaren on gun cok onemli ben iki gebeligimde de adetten ciktigim gibi gebe kaldim.rahim adetliyken temizlenirmis ya ondan 10 gunde cok onemli adet bitigi andan itibaren on gun.
Eses25 Adet bıttıkden sonraki gun ve 3+2+3 felan dıye ara vererek sperm kalıtesınıde düşürmeden diger adete kadr iliski
Mevlude_Sahin Kaderrr12 Bu yumurtlama bilmem ne hesabı yapmayı bilmezdim gerçi 2 ci gebeliğim hala bilmem 😂 Ama reglim bitikten 2, 3 günde bir ilişkiye girmiştik, sprem 3 gün canlı kalabildiği için illa ki tutar dedik ki tuttu 2 kere 😂
Kaderrr12 Mevlude_Sahin bende Regl sonrası hafta çok önemli diye biliyorum. 2 günde bir denemek lazım sanırım.
Demetgd Kaderrr12 kaç güne bir oluyorsan bunu ikiye böl 22 mesela 11. Gün öncesi ve sonrası 3 4 gün ilişkin olsun zaten bu aralıkta bir tarihte yumurtlaman oluyordur. Uygulamalar var oraya yazınca bu tarihi bu şekil bı tarih veriyo sana
Mevlude_Sahin Kaderrr12 2, 3 günde bir yapmak ben sprem kalitesini düşürmüyor hemde yumurtalama takibi yapmak için güzel bir yöntem
Eses25 Kaderrr12 yanı mesela ıkı gun sonra uc gun sonra ıkı gun oyle denemek hem sızı yprmaz hem spermlerı