asya2022asya merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim 18 aylık kızım var geceleri memesiz uyumuyor sadece geceleri emzirmem sakıncalı mı nasıl bıraktırabilirim 3 gündür gün içerisinde emziriyorum ama uyurken istiyor yorucu günler geçiriyoum 😔😞😵💫****
pnar8007 asya2022asya bende 5 haftalık gebeydim oğlum 19 aylıktı çok emiyordu 3 aya kadar emzirdim daha sonra bir günde bıraktı bende şaşırdım çünkü çok düşkündü acı dedim bir daha emmedi sadece ilk iki gece ağladı uyanıp sonra kendi kendine uyudu öyle alıştı
Nursena2023 asya2022asya Oğlum 13 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan 1 ay öncesine kadar da emzirdim. Tabi doktoruma danışarak 🙂
Memolininannesi asya2022asya ben oğlum 15 aylıktı hamile kaldığımda doktorum 20 haftalık olana kadar emzirme süresi verdi 19 aylıkken kestim sütten. Emmeden aslaaa duramazdı uyuyamazdı şimdi çok rahat uyuyor sirke ile tiskindirdim tek seferde bıraktı
Aleynanin_annesi34 asya2022asya genelde 6 aya kadar emzirebilirsnz diye biliyorum. Bende 2 aylık hamile iken doktora sordum 4 aya kadar emzirebilrsn dedi ama ben kestim o kadar rahat ettim ki inanamazsnz😊 sabır taşı sayesinde 10 gün bile sürmedi
asya2022asya pnar8007 çok şanslısınız maşallah zorlanmamışsınız benim kızım gün içinde aklına gelince bile açıp emmek istiyor 😒
pnar8007 asya2022asya benim oğlumda öyleydi ben asla uzanamazdm uzandığım an hemen memme derdi dakka başı emerdi
Krtcm asya2022asya anlaşma yapın anlıyorlar ayı büyük ben kızımı bıraktorırken sadece uyurken diyip gündüz vermedim sonra bır süre gece verdim sonra tamamen kestim