Sosisligunlerr Gozde_52 yaaa maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤗 benim ilk gebeligimde 38 da doğuma alındım sezeryanla bebigin yeri kalmamıştı. 3620 doğdu 40 i beklemedik. Şimdi 9+3 günlük hamileyim bakalım inşallah hayırlısı olsun ☺️❣️
Gozde_52 Sosisligunlerr Amin inşallah 🤲😍 Rabbim sizin de kazasız belasız sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🦋 kilosuda iyiymiş 38 . Haftada olmasına rağmen benimkide o civarda olsa yeter diyorum diğer oğlum 3300 doğdu buda inşallah toparlar kendini son haftalarda inşallah 🌸 o yüzden sade kefir ise yariyormu diye sormuştum 🤭
Sosisligunlerr Gozde_52 Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim 🌹 evet kefir işe yarıyor çoğu kişi söylüyor ama ben maalesef içemiyorum Cook kötü geliyor tadı 🤣🥴
bnyogz Banada doktorum kabızlık problemin yoksa muzu sabah ve akşam olmak üzere 2 tane yiyebilirsin demişti. Onun haricinde kabak çekirdeği, kaşar bunları çok tüketiyorum. Yumurtayı her gün malesef içim almıyor ama yinede gün aşırı yemeye özen gösteriyorum
Zeynaaa0101 duygu26 merhaba canım 23+5 im geride değilmiş cihazdan cihaza fark ediyor hatta haftası önde şükür. Belki de yeni aldı bilmiyorum
Gozde_52 Zeynaaa0101 aaaa çok sevindim demekki cihazdan cihaza fark ediyor ki bende zaten demiştim ölçümler yanlış çıkabiliyor diye 😍 o süre zarfında ne yaptın peki neler yedin burda yazılanları yapabildinmi😇
Yaseminklc55 Zeynaaa0101 ben günde iki öğün kahvaltı ve akşam yemeği gelişimi de normal gayet özellikle kilo alsın diye birşey yok dedi doktorum bebek alacağını alır almadığı sana kilo yapar takılma buna demişti zaten 38 haftalığım 2 kilo aldım sadece
Kukulikukuli12 Zeynaaa0101 Burak Hazine instagramda bugün bununla ilgili story paylaştı izlemenizi tavsiye ederim. HİÇ BİR BESİN EBBEPE KILO YAPMAZ 😒