Yusufayazin__annesi Kızlar 2 gün önce erken gebelik yaptım negatif çıktı dün ve bugün pes pembe toz gibi hafif de k peceteye geldi bugünde akıntı içinde kahverengi çok açık bir renk silerken geldi adet olmadım ama acaba yerlesmemi
yenibirannis Yusufayazin__annesi olabilir ama kesin bişi diyemeyiz ben adetime 5 gün kala kahve lekeler yasadım ama adet olckmış gibi sancılarımda gelip gidiyodu test yptığımda çok cok belirsiz çizgi çıkıyodu adet günümde gidip kan verip öğrendim testlere güvenmiyorum cnki inş hamilesimdir kuzum yarın bi kan ver bnce
Yusufayazin__annesi Eda91- ay inşallah ilk gebeliğimdede oldu adet günümde hemnde bende umitlendm ama 2 gün önce yaotim bişey çıkmadı testte
babygirl01 Yusufayazin__annesi merhaba. Benim de gecikmenin 3.günümdeyim. Bugün kan verdim ama yarın çıkacak. 4 saat önce hafif açık renkte kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. Bende aşırı merak ediyorum ne olduğunu
yenibirannis Yusufayazin__annesi bencede kan verin ben 3 haftalık öğrendim dikkat et dedi dr iyiki erken vermişm
tamamdanolmuss Yusufayazin__annesi ben de mayıs ayında kimyasal yaşamıştım hâlâ gebelik yok maalesef 🥲
Yusufayazin__annesi tamamdanolmuss hakkmizda hayırlısı ilk coxugumda 5 yıl sonra oldu kendiliğinden arkasindan 2 düşük oldu geçen yıl
Yusufayazin__annesi babygirl01 dün nokta gibi tos pembeydi aşırı açık bir renkdi oglende akıntım birden çok geldi dedim k tamam adet oldum sildim kahverengimsi çok açık renkti hala bişey yok sol kasığımda hafif batma oluyor
babygirl01 Yusufayazin__annesi aynen bende anlattığınız gibiyim. Sancı girip çıkıyor. Hayırlısı olsun. Yarınki sonucumu bekliyorum merakla