Zeehraaaa Hamilelikte genelde yeşil sebzelere karşı bir algı var. Düşük yaptırır kanama olur diye. Siz hangi yeşillikleri tuketiyosunuz? Ben salata çok seviyorum marol maydanoz havuç yeşil soğan bol limonlu salata çok severim
Yazmelegi_ Zeehraaaa valla gebelik boyunca yedim salata bir sıkıntı olmadı yani maydanoz diyorlar ama kasa kasa yemiyoruz sonuçta
Kediannesi1 Zeehraaaa bende marul maydonoz roka nane havuç yapıyorum aksine benim doktorum önerdi bol bol yeşil salata tüket diye öğlen ve akşam yemeklerinde oturup 1 demet maydonozu yiyecek değiliz ya 1 günde salatada sonuçta
Eda91- Zeehraaaa bol salata yenmesi gereken aralarında ama maydonoz hariç. Maydanozu hiçbir doktor önermiyor. Temizleme görevi gördüğü İçin erken doğumu ve düşüğü tetikliyor. Onun haricinde bolca marul bolca salatalık bolca havuç tüketebilirsiniz
gamzecgr Zeehraaaa hepsini yiyorum ben de kahvaltıda maydonoz akşamları salata bazı sebze meyvelerde diyorlar düşük yaptırır mi falan bana komik geliyor açıkcasi dozunda yendiği sürece hiç biri düşük yaptırmaz