Ben dış gebelik geçirdim beta degerlerime bakıp anladılar artış oluyor ama düzenli bir şekilde artmıyor 290 ile öğrendim 2 gün sonra 320 oldu bu değerden 2 gün sonra tekrar bakıldı 900 civarı olmuştu çok dengesiz bir artış oluyordu ve kese gözükmüyordu bu sıradada kahverengi akıntım oluyor aşırı derecede hastaneye yatırdılar 15 gün hastanede yattım çünkü bebeğin olduğu yeri bulamıyorlardi sonra sol yumurtalık kanalında olduğu tespit edildi ertesi gün kürtaj oldum çünkü düşmüyor ve kanama yapıyordu kürtajdan sonra beta değeri kontrol ediliyordu 2 gün arayla düşüş olmaya başladı 4 gün sonra tekrar yapıldı beta değerim düşerken aniden yükselme yaşandı sonra iğne yapıldı metotreksat tekrar beta kontrolu yapılıyor düşüş olup olmadığını anlamak için çok şükür o iğneden sonra beta değerim düştü 2 ay gibi bir süre 2 günde bir kan testi veriyordum 2 ayın sonunda sıfırlandı tabi bu iğne yapıldıktan sonra 6 ay boyunca hamile kalmak yasak bebek engelli doğma olasılığı yuksekti iğneden dolayı şu an 35 haftalık hamileyim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım biraz uzun oldu ama tüm süreci anlattım umarım normal hamileliktir çünkü çok ağrılı bir süreçti