Serraninannesii Kızlar ben bugün sağlık ocağında tartıldım 57 ile hamile kalmıştım 72 gördüm tartıda şok geçirdim. Sizde durumlar nasıl ? İlk bebeğimde çok az kilo almıştım bunda biraz saldım ama bu kadar aldığımı tahmin etmiyordum. Dışardan bakınca çok belli değil aslında 72 durmuyorum ama tartı da yalan söylemez 28 haftada 15 kilo almışım 😳 bu çook mu fazla bişey deyin bir de sezeryan olacağım doğum sonrası nasıl toparlayacağım strese girdim hiç bişey yemek içmek istemiyorum artık
MelteM2cck Serraninannesii ilk hamileligimde 25 kilo aldım. 2.ye hamileyim 19 haftalık. 10 kilo aldım şimdiye kadar. Daha da alırım yani. Dert etme. Çok kasma kendini keyfini çıkar. İlk hamileligimde aldığım 25 kiloyu diyetisyen eşliğinde sağlıklı bir şekilde verdim hatta fazlasını vermiştim.
deniz2812 Serraninannesii bende çok almışım yesem diycem tamam benim hatam ama yemiyorum da şekerden dolayı 😂 67 kiloyla hamile kaldım 75 kg olmuşum ama komik olan şu doktorun yanında 73 tüm sağlık ocağında ve evde tartıldığımda 75 geldim anlamadım hangisi doğru
Serraninannesii MelteM2cck ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım hemen toparlamıştım ama onda çok dikkatli beslenmiştim bunda hiç ama hiç dikkat etmedim Allah ne verdiyse yedim desem yeridir acısı da çıkacak gibi. Neyse bundan sonra dikkat edim bari ekmek hamur işi kesim en azından inş daha da almam çok. Naparım sonra. Ben 2 kilo alsam kafama takıyorum elimde değil farketmeden çok almışım ya
MelteM2cck Serraninannesii o takinti bende de var normalde ama ne hikmetse hamilelikte aldığım kiloları hiç dert etmedim yine etmiyorum doktorum toplam 15 kilo alcaksin diyo 10 kilosunu 5 ayda aldigimi görünce kızdı ama bende çokta tın 😁
Serraninannesii Meryembozkurt46 24 ken tartıldım 64 tüm 4 haftada nasıl 8 kilo almayı başardım acaba ya
Serraninannesii deniz2812 çok almamışsın ki valla benim yanımda hiç bişey almamışsın. Ay inş bi kısmı ödem falandır nasıl 72 olurum aklım almıyor herkes de diyor ki sen hiç kilo almamışsın. Tartı öyle demiyor ama 😭
Meryembozkurt46 Serraninannesii son haftalarda daha hızlı alıyorsun ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım bunda şimdilik iyiyim bakalım daha var
znkara Serraninannesii yalnız değilsin bizde 28+2 olduk 73 olmuşum 😂 62 kilo ile hamile kalmıştım boyum 175 allahtan göbekten başka bişey yok 😅
Sila12345 Bence ikinci hamilelikte böyle oluyor ya ilk hamileligimde 55 le hamile kaldım 65 le doğuma girdim şimdi ikinciye hamileyim 33+4 55 le kaldım 68 im şuan bende sezeryan olucam sonrasını düşünüyorum 😔😔
Ebru-29 Biraz ucu kaçmış gibi sağlığınız için dikkat etmelisiniz, kilo mutlaka verilir. İlk hamileligim 58 ile hamile kaldım 55 e düştüm, 21. Haftam geri 58 olmuşum bilmiyorum ilerleyen dönemlerde ben neler yaşayacağım
Demmed Serraninannesii bende aynısı burda hep az kilo alanlatı gordum sizi görünce sevindim😀 64 işe hamile kaldım suan 80 kiloyum ilk hamileliğimde kilo almadım ama bunda alıyorum maşallah