Deli_hatun_7 minigiminannesi03 pozitif kuzum 😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gülüm❤️
minigiminannesi03 Deli_hatun_7 Amin inşallah 3 5 gün önce esim demişti sen hamilesin diye defol şakanın sırası değil diye adam meğersem doğruyu söylüyormuş
Deli_hatun_7 minigiminannesi03 ahahhaha eşler bazen gerçekten hissedıyor benimkide ilk hamileliğimde hisseder gibi zorla test yaptırdı ben beklemdım yaptım gittim o bekledı test pozitif diye getırdı testi bazen hissedıyorlar gerçekten 😂😂❤️
Deli_hatun_7 minigiminannesi03 😂😂😂 koz bazen hamilelik hormonları tavan yapıyor 😂😂 ben mesela dün eşimi dövdüm😂😂 ciddiye almayın canını yakmadım ama iki vurmuş olabılrım 😂 ama hakettı bazen çok gereksız sınırlenıyorum 😂😂
minigiminannesi03 Deli_hatun_7 adama testi gösterdim hatta testi yaparken heralde benim gözler yanlış görüyor diye flaş yaktım adama gidip gösterdim iyi gözün aydın kari dedi totosubu devirdi yatti🤣🤣🤣 koltuğa
minigiminannesi03 Deli_hatun_7 düşünmedim değil o beni benden iyi biliyorsun valla hatta dün leke gibi bise geldi heralde aha adet olacam dedim başkada gelmeyince bugün test aldim cekine cekine daha demin yaptim🤣🤣🤣
minigiminannesi03 Deli_hatun_7 resmen haftaya gün aldım doktordan 4+2 gözüküyorum bakalim dr ne diyecek