31415926Er Adetime 3 güm var lekelenme olmuş pençeteye geldi pudra renginde çok az 🤲🤲🤲🤲lütfen bilen bana yazsın. Alllahım kalbim çıkacak. Progestan kullanıyorum ilk günden beri aşılamanın
Deli_hatun_7 Deli_hatun_7 adet kanaması gibi olmadıkça ve ağrın olmadıkça korkma kuzum 3 gün daha sabret rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰❤️
Ezel16 31415926Er Açık pembemsi yani toz pembe ve koyu kahverengi rengi yerleşme demişti doktorum bana korkma demişti 1-2 damla gibi bişi gelmişti devamı gelmemişti .. Eğer ki parlak kırmızı renkte olursa acile git demişti ..
Ezel16 31415926Er Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım korkma Allah’ın izniyle herşey yolunda kendini yorma yat dinlen..
31415926Er Deli_hatun_7 amin inşallah ne zormuş beklemek sabretmek. Canı gönülden diliyorum benim isteyen herkesin olsun inşallah
Ezel16 31415926Er Tamam canım yerleşmedir o bende küf rengi gibi kahverengi olmuştu.. Bebek yerleşirken öyle oluyormuş herkesde olmazmış ama bazı kişilerde olurmuş 🥲🤗 Mucizen sana sımsıkı sarılmış annesi 🥹
Deli_hatun_7 31415926Er amin kuzum aminnnn ama emin ol hamile oluncada rahatlamıyor insan😂 ben öğrendıgımden beri kafamda çok soru işareti vardı halada var kese goruncekmı kalp atısı duyulacakmı çok şükür bugün duyduk bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻🥹❤️
31415926Er Ezel16 gerçekten ağlayacağım mucize denir doktor olmaz demişti sadece tüp bebek demişti Allahım dinlenip namaz kılacağım Allahım hayırla sonuçlandırsın
Ezel16 31415926Er Rabbime göre güçlüğü yok canım onun ambarında herşey bol yeter ki vakit saat gelsin 🤲🏻🥹 Rabbim hayırlı haberlerle sonuçlandırsın sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah 🤲🏻 Mutlaka benide etiketle sonuç ne olursa merak ederim 🤗
31415926Er Deli_hatun_7 Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin inşallah huzurla büyütün sizin içinde dua ederim 🤲🤲çok duaya ihtiyacımız var. Allah olmadan çok yalnızız
Deli_hatun_7 31415926Er çok sağol kuzum rabbım gönlünden geçeni versin 🤲🏻❤️ isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️😍
Deli_hatun_7 31415926Er Perşembe günü gelir gelmesine ama o gün doktorun odasına girene kadar insan dışarda çok heyecanlanıyor şimdi ben evin içinde bebegımın ultrason resimiyle dolanıyorum😂😂🥹🌸