Devlet hastanesi varken neden özele para veriyorsunuz diyenler devlette yaşadıklarımı anlatsam ağızlarınız açık kalır. Sizlerin şansına iyi doktorlara denk gelmişsiniz biz burada tabiri caizse bize köpek çeken doktorlara denk geldiğimiz için hamileliğimde çok sıkıntılar çektim devlette. 19. Haftamda nişanım geldi devlete gittim adama nişanım geldi diyorum bu haftada nişan gelmez normal akıntıdır diyor. Tansiyonum yukselmis ben birşey yapamam diyip gönderiyor. Sonra özele gittim evet nişanın gelmiş açılman var bunu nasıl farketmediler her an doğumun olacak acil serklaj dediler. En son darbeyi de erken doğum yaparak bebeğimi kaybederek aldım buradan. kadın doğum acile sancıyla gittiğimde oradaki doktor beni ufak bir enfeksiyonun var diyip geri gönderdi nst bağlama gereğini bile görmedi adama diyorum ki düzenli ve şiddeti artan sancılarım var doğum sancısı değil mi bunlar yok enfeksiyon yapıyordur diyor bana. Daha sonra mecburen özele gittiğimde doğum sancıları ve kasılmaları var diyerek hastaneye yatırdılar serklajliydim yapılan tedaviler fayda etmedi ve rahimim yirtilmaya başladığı için acil sezaryene alındım. Doktor bebek tekrar yapılır ama seni kaybetme ihtimalini veya rahimini alma ihtimalini göze alamam diyerek ameliyata aldı beni. Devlet Hastanesi’nde erken tedaviye baslansaydi herşey çok farklı olabilirdi dediler. şuan bebeğim yanimda olacaktı belki de. Yani özel hastanelere de afedersiniz bok atmanın anlamı yok. Adam hayatımı kurtardı devlettekilerin aksine. Tabii her devletteki doktorlar böyle değil iyileri de oluyor ama dediğim gibi keyfimizden özele gitmiyoruz bizler de