Sevginindili Yelizkemal evet entübe de oldu akciğerinde hava birikti sağ akciğerine hortumla girip havayı da aldılar maalesef 4-5 gün falan kaldı hortumda
Sevginindili Yelizkemal toplam 8 gün yattı çok şükür Şuan iyi siz de bebeğinize kavuşursunuz inş Kısa zamanda ☺️
Nuraaa Yelizkemal bende 37+2 de dogum yapmıstım ama kuvoze alınmadı Acaba bı sorun mu olmus? Ama haftası ıyı bence kısa surede toparlar cıkar sız uzulmeyın sutunuz azalmasın gecıcı gunler bunlar ☺️
Yelizkemal Nuraaa inşallah canım solunum sıkıntısı oldu doğduktan sonra baya toparladı bugün 6 .günümüz
superstar_00 Karbaby Kurban bayraminin arefe günüydü çok kasılmam olmuştu bebek hareketleri durdu doktora yazdım hastaneye çağırdı nst girdim doğum sancısı çıktı.
Hungry Benim bebegimde küvezde entube 36 haftada doğum yaptım dualarinizda benim bebeğime de yer verin nolur 😢
M198935 Yelizkemal evet benim bebeğimin enfeksiyon vardı o gün kaldı ilk iki gün cihaz da sonra kendi solunum yaptı çok şükür sağ salim çıktık genelde atlatiyorlqr çok güçlü oluyorlar