Tugcem2834 Kızlar 7hafta 5 günlük olduk sizde durumlar nasıl neler yapiyorsunuz ben sezaryen olacağım icin doktorum dogumumun mays başı olacağını dedi gebelik nasıl geçiyor neler yapiyosnuz
karpuzz Tugcem2834 bende 7+6 yarın 8 hafta olacağım şimdilik iyi geçiyor pek bi şikayetim yok kusma vs Doktor karar veremedim daha bende onu araştırıyorum
sln23 Tugcem2834 yarın 9 haftalığız nasipse ❤️ Normal doğum daha sağlıklı diyorlar ama bende çok kararsızım düşünmeye çok vakit var daha 😇 Bol uykulu geçiyor 🫠
Aseliimmm Tugcem2834 gebelik iştahsızlık halsizlik kasık ağrılarıyla ilerliyor şimdilik 8 haftalığız bizde sezaryen olacağımızdan mayıs ilk haftaları diye tahmin ediyorum bende doğumumu sağlıkla gelirler inşallah 🤰🏻
Boncukk123 Tugcem2834 8+ dan gidiyoruz canım mide bulantısı halsizlik kasık agrısı arada bel ağrısı ve çokça uyku hali var bende 🌸
Tslmbrk @"Tugcem2834 7+6 yım bende bol bol yatıyorum hiç halim yok sağ salim alalım kucağımıza inşallah 😊
ArasKemalvekardesi Yarin 9 haftalığız sezaryen günü 18 mayista insallah.uyku hali ve kasik agrisi ile geciyor gunler progesteron bulantı hapi ve mide yanmasına surup…
Eminesahin1 Bende 8+1 haftalığım çift yumurta ikizlerine hamileyim bel ağrısı ve kasık ağrısı çok oluyor progestan ve prilam kullanıyorum sürekli uyuyorum 😀 benimde tahminim mayıs başı olurlar gibi