06.10.2023 kizim cok.sukur doğdu dogumdan 3 gun once kontrolum vardi hastaneye gittim muayene oldum.nst istedi doktorum sonucunu goturdum ve bana bebegin hareketi az dedi yatis verdi o gun yattim bana suni verdiler carsamba persembe cuma 3 gun suni sanci Ile nstye bagladilar asiri kotu bisey suni sanci bu arada hele bide yataga bagli bir sekilde ise dahaa berbat neyse 3 gun suni verdiler ve benim acilmam 4 cm gecmedi acilma olmadi geldiler gittiler alttan el soktular cok kotuydu cuma gunu oldu yine suni verecez dedi doktor acilma olmazsa sezeryan dedi yine acilmam olmadi ve bebegimin kalp atisi hizlandi benim.nabzim cok dustu son gun suni sanciyi kaldiramadim ve beni acil sezeryana aldilar spinal aezeryan ol diye cok zorladilar beni calisanlar ama ben genel istedim amaliyathane buz gibiydi kokunc biyer yani karsimda baska bi ameliyat vardi Ben ona baktim surekli bayilana kadar 13 : 30 da girdim sanirim. Tahminen 13:59 kiizm dogdu cok sukur suan yanimda yatiyor minik uyuytamadim cok sukur allah hepinizi bir avazda kurtarsin