Hilalk Kızlar reglime 3 gün var ama çok açık sarı beyazada benzeyen bir akıntı geldi bugün hafifte kasıklarımda ağrı var erken gebelik testi yapmalımıyım 🙈 bu arada akıntının resminide çektim ama paylaşmalımıyım bilemedim yardımlarınıza ihtiyacım var ☺️
FKRKS29 Hilalk resim genelde paylasilinca kaldiriliyor yani kanama veya akinti resimleri ❤️ yani erken gebelik testi ile 3 gün kala çıkabilir ama yarın sabaha kadar dayanabilirsenz daha iyi sonuç verir😄 yumurtlama tabiki yapmış miydiniz acbq
damlacgul Hilalk ben reglime bir gün kala normal kaset testte öğrendim bebeğimi erkende çıkar varsa şu an
FKRKS29 Hilalk yumurtlama geç olduysa sonuç vermeye bilir ama erken gebelik Testleri 3 4 gun öncesine kadar sonuç veriyor genelde ❤️
FKRKS29 Hilalk yumurtlamadan 12 gün sonra test yapabilirsiniz diyolar yani cikma şansı şansı var şuan sizin teste ama belli olmaz tabi😄 benimde 3 gün sonra reglm ama benim gecen yumurtlama oldu o yüzden.ileri atıyormuş galiba bakalim
FKRKS29 Hilalk ay insAllah ya böyle Bi kasik agrisi falan var böyle içim bayiliyo pskoljik büyük iht ama Bi halsizlik var üstümde bakalım 🤷♀️
damlacgul FKRKS29 psikolojik olarak şüphelendiğim çok oldu ama hamileyseniz acaba mı demiyorsunuz ya direkt biliyo insan ben testi yaptığımda emindim nerdeyse
Aysem2 FKRKS29 canım benimde aşırı derecede kaşık ve meme ağrısı var bat30 ekim gün aşırı ilişki yaşadık, sanırım şuan yumurtlama zamanı ondan mı oldu sizde olmuş muydu
FKRKS29 damlacgul ya evet oyledir tabi temmuzda boş gebelikten Bi düşük yaptım 1 ay korunduk sonra korunmayı bıraktığımız ay olmadı bu 2. Ay denedigimiz ovilasyon ile yaptık ama gün aşırı iliski oluyodu hep sonra son adet tarihi 21 eylul bat 19 ekim ken adete 6 gün kala yumurtlama gördüm ve baha değerlendirdik hen gün aşırı iliski hem yumurtlama çatlama degerlendik ya çok umudum var dediğim gibi ama Bi tarafta insan daha çok erken umutlanmak istemiyorum bakalım yq hayırlısı dua edin❤️
damlacgul Hilalk bikaç gün sonra tekrarla regl olmazsan henüz çıkmıyor olabilir, benim bir gün kala çok aşırı silik çıkmıştı
damlacgul FKRKS29 göğüslerinizde renk değişimi var mı ben öyle şüphelenmiştim çerçeve gibi oldu etrafı