Happy20 Kızlar 38+0 haftalık gebeyim 2 gündür aşırı derecede sırt ağrım var dayanilmayacak dereceye geliyor bazen sırt agrisini dindirmek için ne yapabilirim önerileriniz var mı?
Zlss-kbs Happy20 bende aynı durumdayım asla oturamıyorum bir haftadır şiddetli sırt ağrım var 36+5 im bende
Happy20 Zlss-kbs uzanamiyorum 🤦eşim masaj yapıyor ama bıraktığı an daha kötü oluyor sancım falan da yok sadece kuru sırt ağrısı
Zlss-kbs Happy20 sizinki daha çok demekki ben uzanınca geçiyor. Doğum yaklaştığı için kaslar esnedikçe ağrı oluyor sanırım
Mlklrm Happy20 ben bitkisel ürün satan yerden aldım hamile olduğumu söyledim ve sırtlarım çok ağrıyor ağrısı başıma vuruyor dedim ona göre verdi 37+0 ı’m canım ☺
Happy20 Zlss-kbs çatı muayenesi oldum da catim darmis normal doğum zor olur dendi bide bebeğin suyunda azamla var
Zlss-kbs Happy20 anladım benimde yarın çatı muayenem var 🥲 Allah sağlıkla kavuştursun yavrunuza inşallah 🙏
Tuna94 Zlss-kbs Merhaba doğum öncesi başka ne gibi belirtiler vardı? Benimde bir süredir şiddetli bel ağrılarım var