Sibelkayay Merhaba etlik kadın doğum hastanesinde doğum yapan var mı son zamanlarda benim iki ayım kaldı korkuyorum
Gmz1991 Sibelkayay yeni açılan şehir hastanesini mi sordunuz? Bende orayı merak ediyorum inşallah yazanlar olur
066 Sibelkayay bekleyım bende bılkente güdüyorum son 3 ayım ama özele demı doğursam dıyorum korkuyorum çok
Musemma06 Sibelkayay bence şehir hastanesine gidin sizin dediğiniz hastane çok kötü hijyen sıfır ilgilenen kimse yok doktorlar hemşireler hastayı azarıyacak yer arıyorlar bence şehir hastanesine gidin çok yakınlar zaten mis gbi hastane herkez çok ta ilgileniyor
sumeyyeakdogan 28 haftalık gebeyim , öğrendiğim günden beri etlik şehir hastanesine gidiyorum. Bütün doktorlar da asistanlar da gayet ilgili hastane tertemiz ben çok memnunum
Sibelkayay Musemma06 Benim burdaki hastanelerde pek bilgim yok farklı sehirde yaşıyordum evlenince buraya geldim kayınvalidemler zubeydeye götürdüler hep devam ettim ama bnde memnun değilim sürekli doktor değişiyor sabit doktorum yok maalesef
Sibelkayay Musemma06 şehir hastanesinde bildiğiniz kadın doğum doktoru var mı randevu alsam doğumu orda yapabilir miyim
Sumce22 Ben ilk doğumumu orda yaptım 2020 de , hiç bir yönüyle memnun kalmadım yanındaki etlik şehir hastanesini neden tercih etmiyorsunuz hem yeni hem çok daha temiz
Minikperi Sibelkayay bütün devlet hastanelerinde doktorlar değişir sabit olmazlar. Ama etlik şehir hastanesinden daha çok memnun kalırsınız. Eskiler Zübeyde hanımı bilirler oraya gitmeyin.
Musemma06 Sibelkayay oya aldemir iyi Bi doktor ama genelde hep gittiğimizde başka biri oluyor ama çok güzel ilgileniyorlar