Buseceylan Kızlar şehir hastanesinde gidip memnun kaldığınız doktor varmı doğumları falan nasıl bilen varmı
Gozdeku Buseceylan pazar günü yatışım var zorunlu sezeryanım. İlki ümitteydi. Şehir hastanesini ilk kez deneyimliycem. Yazarım 🫠
Aden_zeynep Buseceylan ben gidiyorum canım memnunum doğumda orda yapicam inşallah Ece aydogduya gidiyorum herşeyi ilgisi çok güzel
Buseceylan Gozdeku Rabbim sağ salim kucağına aldırsın canım neden zorunlu sezeryan evet ya yazarsan çok sevinirim 😊 hangi doktore gidiyosun
Gozdeku Buseceylan ilki sezeryan oldu o yüzden zorunluyum. Ece hocadaydım görevlendirmeye yollamışlar bir ay. Melike savaş yapacak sezeryanı
Aden_zeynep Buseceylan her konturolumde kana idrara detayli bakıyor bazı doktorlar idrar kan almiyormus ben her defasında kan idrar veriyorum
Buseceylan Gozdeku bende melike savaşa randevu almıştım onda fopum yapan bi arkadaşım tavsiye etmişti hiç muaneye gittiniz mi ilgisi falan nasıl
Gozdeku Buseceylan bir kez girdim muayeneye daha önceden de iletişim kurmuştum. Muayenesi iyi. Genç zaten. İletişimi iyi ve güzel cevap veriyor.