Gulsemin6155 Arkadaşlar merhaba doruktaki Cansu kübra nergisli kadın doğum doktoruna giden var mı aranızda bilgi verebilir misiniz ?? Ya da bilgisi olan var mı ???
Gulsemin6155 Mmeleklr2 ben pek memnun kalmadım bu hafta son kez gidicem eğer yine aynıysa tavrı bırakıcam onu
Gulsemin6155 Mmeleklr2 hiç birşey söyleyip açıklama yapmıyor soru sormazsan cevap alamıyorsun canımı sıktı baya bilgi verir misin gittiğinde
Mmeleklr2 Gulsemin6155 anladm canm bakalm ben memnun kalıcak mıym 32 haftadaym geçiş yapmak zorunda kaldım sabiha gidince🤷🏻♀️
Gulsemin6155 Mmeleklr2 haber verirsen çok sevinirim bugünde değil mi randevun ona göre direk iptal edicem ona gitmeyi
Mmeleklr2 Gulsemin6155 gittm canm randevu saatimde yoktu 1.30 saat bekletti hala gelmedi yarım saat kürtaja gitti demişlerdi bnde daha beklemedim elif hanm vardı ona muayene oldum
Mmeleklr2 Gulsemin6155 elif hanımıda sorarsan sert duruşlu ama baya ilgili bi doktor herşeyi sordu bebeğe uzun baktı 3 kez felan yüzünü gösterdi tekrardan
Gulsemin6155 Mmeleklr2 önüne geleni kürtaj yaptırıyormuş zaten bana da yapacaktı yaptırtmadım Google yorumları da çok olumsuz asla tavsiye etmiyorum onu
Mmeleklr2 Gulsemin6155 pek yorum görmedim bnde araştırma içindeydm ama sevemedm yani muhattab bilr olmadı bekleyen hastaym ben şuan değil fln dedi gitti