zlemAbbasiTun Nsonr bende baby me aldım hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısını aldım çok güzel kokuyor ☺️
Crocus20 Umrnvrl uni baby ile arkadaşımın bebeğinin tüm vücudu egzema oldu. Bazı bebeklere dokunuyor dikkat edin derim
Bskrt Nsonr dalan roxy bahar çiçekleri aldım. Lavantalı arkadaşm almış çok ağır geldi kokusu Ama dikkat edin elde yıkama olanla paketi aynı karıştırmayn
Umrnvrl Crocus20 yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😔😔 kızım 25 günlük oldu çok şükür bi sorunla karşılaşmadık inşallah da karşılaşmam 🤭🤭
Crocus20 Nsonr en iyisi toz sabun. Kesinlikle hiç riske girmeyin arkadaşımın bebeği uni baby sıvı deterjanla tüm vücudu egzama oldu.
Haticesoysal Nsonr omo nun bebek deterjanını aldık hem leke çkrcı hmde gzl kokuyo ,dalın i arkadşm kullandı gzl kokuyo ama leke çıkarmadı dmşti kararsz kaldık omo yu araştrdm gayet gzl
Gzmocl Nsonr dalan roxy az birsey koy ilk yikamada odasinin icine girdigim anda koku ortalikta😊😊 dalin yumusatici aldm ilk yikamada kullanmadm ama yinede eşyalar yumusak
Ozlemsvr Nsonr instada mühendisin oğlu diye bir sayfa var onu takip eder misin. Orda her türlü deterjanin olumlu ve olumsuz yanlarını yazmış. En sağlıklı olani dalandi sanırım ama sende gir bir incele aklında soru işareti kalmasın 😊
Gzmocl Nsonr aynen cok guzel bahar cicekleri matik yazan onu almalisin digeri elde yikama 😊 ankarada gimsada vardi 2kgsi 24bucuk😊
Muhammedamine Nsonr dalan roxy bahar çiçekleri kokulu olandan aldım yumuşatıcı kullanmadım mis gbi oldular çift durulama yaptığım için kalıntıda kalmıyor