yenibirannis Kızlar oğluşum 17 günlük gözü dün aksam capklanmaya basladı uyudgu zmn gözü yapısıyo alt kapagına çapak sarımsı iltihapmı oluyo bu normal mi sütümü damlatıyorum başka napmam lazım yaşayan varmı aranızda ne zmn geçer ya görünce dayanamiyorum 😒
Ebus2045 yenibirannis süt damlatmayin sütünüz dahada arttirabilir. Benim ilk oglumdada olsu şuan 20 günlük oglumdada var damla kullanip masaj yapıyoruz bence sizde götürün doktora
teachermom1 yenibirannis Sütünüzü damlatmayın. Enfeksiyon kapmış çocuğun gözü, doktora götürün. Süt damlatmak sadece enfeksiyonu arttırıyor başka bir işe yaramıyor.
Lalelale1 yenibirannis benim kızıma da oldu aile hekimi kendi sütünle temizle anne sütü antibiyotik etkili demişti😅 ekstra geçmezse diye de göz damlası vermişti anne sütüyle geçmişti
Pastelrenkler1 yenibirannis benim kızımda 10 günlük 3 gün önce başladı sütümü damlattım gözünün içinde bekledi şimdi geçti
mercimekkoftesi1 Bnmde kızımda olmuştu genelde kanal tıkanıklığında oluyormuş o. Doktorumuz damla verdi ikinci güne geçmişti.