Boncukk123 oesra1 Sakaryadayım şuna sagnak yağış var ve cok soguk hava dısarı çıkarken içime kalın giyinip üzerime mevsimlik alıyorum suanlık ama bot giyilir ya cunku ayaktan üşütmek cok kotu yapıyor insanı
yenibirannis oesra1 izmirdeyim sabahları serin 11 den sonra ısınıyo akşam 7 den sonra gene serin değişik hani derler ya Izmir’in havasına ve kızına güven olmaz 😄
oesra1 Esradenizz1 ben hataydayım bu sene gelin geldim çıkarsam mı çıkarmasam mı bi türlü karar veremedim
mommys1 oesra1 bende hataydayım ufak ufak çıkarttım akşamları soğuk oluyor evde hafiften soğudu uzun giyiyorum
oesra1 mommys1 bende çıkarayım diyorum doğurdum doğuracam sonra bebişle yapamam zorlanırım diye düşünüyorum
__mom1 İstanbulda evin içi sıcak camları açık bırakıyordum önceden şimdi açınca soğuk oluyor tam da artık iş yapamıyordum inşallah eskisi gibi tozlanmaz artık ev 😅😅
tugbadurmaz34 oesra1 Mersin’de yaşıyoruz eşim hala şort atlet ben de tişört giyiyorum hala pideyle yatıyoruz burada kasımdan sonra soğuyor hava kasımı bekleyeceğim ben