YigitPoyrazMomm Kızlar e bebekte uygun olarak aldım ilk gebeliğim hiç kullanmadım için hastande yanımda göğüs popmasi olsun istedim fakat hiç araştırma fırsatım olmamıştı aranızda kullanan var mi memnun musunuz?
monarosamommy YigitPoyrazMomm bende soyle kenarda durayım 🌸 hastanede gerekli mi göğüs pompası kimi al diyor kimiside gerek yok diyor kafam karıştı 🤦🏻♀️
Faziletsolak YigitPoyrazMomm elektrikli olanını almıştım ama hiç memnun kalmadım oğlum hiç emmedi mecbur hep sağıp verdim ilk başta medela markasını kullanmıştım yengem vermişti bozulunca eşim e bebekten kafasına göre bu markayı almış ne doğru düzgün göğüsümü boşalttı ne birşey yaptı ve çok fazla canımı yaktı sonra sütüm kala kala azaldı 4. Ayda bitti 🥺 değişim imkanın varsa eğer değiştirmeni tavsiye ederim 🙏 sağlıcakla gelsin bebişiniz 😍
YigitPoyrazMomm monarosamommy al kuzum ne olur olmaz bende kararsız kalmıştım ve aklımdaydı dedim aklımda kalacağına yanimda kalsn😅💝
Faziletsolak monarosamommy göğüs pompam canım benim 💞 doğru bir marka hayat kurtarır bence almalısınız
YigitPoyrazMomm Faziletsolak amin inşallah canım benim tesekur ediyorum şimdi bu pompayi nasıl degistircem onu dusunyrum
YigitPoyrazMomm monarosamommy aldigimi degistirebilirsem kiwi diye marka duydum oda iyiyims onu alicam
Faziletsolak monarosamommy eğer bütçen varsa philips avent öneririm daha uygun birşey düşünürsen mamajoo öneririm
Faziletsolak YigitPoyrazMomm yani kutusu açılmadıysa yardımcı olmaları lazım diret biraz ağlamayana meme vermiyorlar 😂