Sonunda bende doğum hikayemi yazıyorumm 😊 10.10na 38+2 haftalıkken doktoruma randevu aldım. 1 gün öncesi belimde akşamdan başlayan ara ara vuran ağrılar oldu yalancı sancıdır diyip hiç önemsemedim çünkü çok fazla yalancı sancı çektim son haftalarda 🤦🏻♀️ sabah kahvaltı yapıp oğlum ve eşimle yola çıktık hastane yakın olduğu için yürüyelim dedim bir yandan da bu kızın geleceği yok heralde falan diyorum kaldırım da aksak gebe yürüyüşü yapayımda kanala insin falan diye konuşuyoruz😄 baktım belim de yine bi ağrı yürüyorum diye yine baskı yaptı diye düşündüm. Hastaneye geldik doktorum doğuma gitmiş bende o sıra da nst bağlanayım o zaman kadar doktor gelir bir daha uğraşmayalım dedim. Nst odasında bi iki kere kasıldım ama yine ihtimal vermiyorum, doktorun odasına indik eşim dışarda bekledi ilk önce beni alttan muayene edeceği için. Doktor bir baktı ki 7 cm açılmaa ben şok🤭🤭 hemen yatışını veriyoruz 2 saate bebiş gelir eşini içeri alalım bilgi verelim sende üstünü giyin dedi. Eşime doğuma alıyoruz bebek geliyor deyince ufak çaplı bi donma yaşadı adam böyle bi gelişme beklemiyordu 😄 sancı odasına aldılar beni saat 16:00da ufak bi suni sancı verdiler sancılarım düzene girsin diye. Suni sancı biraz zorladı inkar edemem doktorum 1 buçuk saat sonra yanıma geldi bi bakalım açılmana dedi nolur alın artık beni dedim ve doktorum 9 cm olmuş hadi gidelim dedi 😍 doğumhane de suyumu patlattılar 2 3 ıkınmada ve 17:30 da güzel kızımı kucağıma verdiler 🥹 içten kaç dikişim var bilmiyorum ama dıştan 4 dikişim var. Kızım ve ben çok iyiyiz çok şükür❤️ sormak istediklerini seve seve cevaplarım herkese bu kadar kısa ve kolay doğumlar diliyorum 💝