Yh6653 Kızlarrr göbişleriniz kaçıncı hafta büyümeye başladı 9 haftadayım kasık ta şişlik var acaba bebekten mi 😍😍😍
Aysebkr1258 Yh6653 bugün tam 12 haftamız bitti eşim biraz çıktığını söylüyor ama ben hala yok yok o bebekten değil göbekten diyorum ama her gün baktığım için farkedemiyorum belkide 😊
Crocus20 Yh6653 valla kişinin vücuduna göre değişiyor benim hiç yoktu 27,28. Haftamda çıkmaya başladı. Ve iyi ki geç çıkmış diyorum şimdi. Çok büyümemesine rağmen beni baya zorlamaya başladı.
Akblt Yh6653 Benim 3 Aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı şimdi 6 aylık olduk çok şükür artık belli etmeye başladı bizimki kendini 🤗🤗🤰🏻
Doga_deniz Benim zaten biraz göbeğim vardı hamile kaldığımda daha sonra gaz kabızlık vs derken 3. Ayda şiş bir karınla geziyodum 13. Haftadayken falan belliydi yani normal göbek olmadığı 😂 Şu an 17+0dayım göbeğim atağa kalktı büyüme konusunda bakan anlıyo hamile olduğumu 😂
Doga_deniz Ay normalde kiloyu da takarım kafama hiç sevmem ama hamilelik çok farklıymış ya çok hoşuma gidiyo gördükçe göbeğimi seviyorum falan farklı bi kafa yaptı bende 😂😂
Flora34 Bende 19. Haftamdayım yeni yeni çıkıyor. 3 aylıkken ne zaman çıkıcak diye merak ederdim hamile olduğuma inanmazdı kimse.
Yh6653 Ben dokuzuncu haftadayım sağ kaşığımda sertlik bar çok çok hafif te şişlik var doktora sordum bebek tamamen sağa yerleşmiş dedi 😳