teacher-mom21 Elvin72 bekarken de öğrenmiştim evlenir evlenmez hamile kaldım şimdi ilaç kullanıyorum sizde durumlar nedir
sydake Elvin72 bende çift rahimliyim. Erken doğum riski var ama 31. Haftaya girdim ekstra bir ilaç kullanmadım çok ciddi bir ağrım da olmadı. Kendinizi şartlandırmayın. Benim ilk doktorum da hemen ankaradan doktor bulmamı istemişti insanı germekten başka bir şey değil
Cigdemtrnn Elvin72 37+5 teyim çift rahimliyim hiçbir şey de kullanmadım doktor 41 e kadar yolu var dedi
teacher-mom21 Elvin72 düşük ve erken doğum riski oluyor çift rahimde devlet Hastanesi’ne mi gittiniz ?
teacher-mom21 Elvin72 ben ilk gittim kese dahi yoktu kan testinden anladı ama yine ilaç verdi çünkü çift rahimliyim ve bu diğer kadınlar gibi gebelik geçirmeyeceğim gercegiydi en son gittiğim de erken doğum olacak dedi
teacher-mom21 Elvin72 çift rahimli olduğunuz kesin mi benim perde şeklide rahmim iki tane gerçi sizinde rahim bozukluğu ise mutlaka ilaç vermesi lazımdı folit asit dahi mi yazmadı bana duphaston yazdı ilk zaman şimdi progestan
Elvin72 teacher-mom21 folik asit kullanıyorum ama onun dışında bir şey yazmadı haftaya tekrar kontrol dedi
Pnrclk Çift rahim değil ama benimde kalp rahimmiş arada perde varmış, şu an 7+4üm ama doktor ilaç vermedi folik asit hariç
Elvin72 sydake yaa ilk defa iyi bir şey duydum yapmam gereken bir şey var mı sizin özellikle yaptığınız bir şey var mı