Elif28 Kızlar 9+4 haftalık gebeyim 2 3 gundur yogun bi sekilde karnim ağrıyor . Herhangi bi kanamam yok ama.bu normal mi benim gibi olan var mı acabaa ?
Hsrt42 Elif28 Normal canım kanama olmadığı sürece normal Bebek büyüdükce karın agrısı oluyo arada bendede cok vardı
Aysebkr1258 Elif28 normal canım hiç merak etme hamileliğimin başından beri okadar çok ağrım var ki 12 haftamız bitti hala da devam ediyor ben alıştım ağrılara sende alışırsın inşallah ama korkma olabilen durum ağrılar
deletedmom947 Elif28 bana da o haftalarda oluyordu doktoruma sormuştum çok şiddetli olmadığı sürece normal demişti. Muz ve maden suyu geçirir demişti.
Elif28 Hsrt42 doktorum kanama bölgesi var ondan arıyordur dedi beni korkuttu:( ama kanamam falan yok şükürler olsun rabbime
Elif28 Aysebkr1258 bi oluyor bi olmuyor insan endişeleniyor canim. Doktorda ağrı ile ilgili mantıklı bisey demedi sınır oldum
Aysebkr1258 Elif28 eğer ki kanama bölgesi var dediyse bi doktoruna görün canım ilaç tedavisi verebilir bende hiç kanama bölgesi falan olmadığı için benim ağrılarım normal ağrılardı
Elif28 Aysebkr1258 canim progestan kullanıyorum gittim doktoruma . Ama yinede aklıma takıldı bi sormak istedim