TubaGokhan Selam hanımlar 23 haftalık hamileyim daha 5 haftalıkken baktığımızda demir 35 çıkmıştı ortalama bir ay önce yine baktırdım 21 e düşmüş aşırı carpintim ve nefes darligim var doktorum ilacımı dgeistirdi ama hala aynı sikayetler 😵sizin önerileriniz var mı yaşadınız mı bu durumu ilerde ne gibi sıkıntıya yol açar bilgi verir misiniz 😢
gudmorningbeya TubaGokhan ben kendimi bildim bileli kan değerlerin iyi diyen doktor görmedim 😅 ilaçlar da bir işe yaramıyor bende kullanıyorum hala düşük
Baharoloji TubaGokhan ben demir için sidefer kullandım yan etkisi olmadı doktorum yan etkisi olmadığı için onu önermişti bir araştırın
mho0910 TubaGokhan sizin değerler iyiymiş yine benimki 8 lerde 9 larda geziyordu iki defa damardan takviye aldım bakalım bu ay sonu kontrolüm var
Aysedmr TubaGokhan kan ilacı hiç kullanmıyorum bu benim tercihim onun yerine haftada bir kuzu ciğeri tüketiyorum haftada 3 gün kırmızı et sabahları hurma yiyorum birde akşamdan 21 adet kuru üzüm koyuyorum 1 bardak suya sabah onu içiyorum son olarak siyah üzüm kompostosu tüketiyorum . En önemlisi beslenmeme dikkat ediyorum paketli Gıda olabildiğince az tüketiyorum çok nadir oda gerçekten canım isterse minicik . bol sebze bol protein 👌 kan değerlerim düşüktü hamilelik başında şuan çok iyi
TubaGokhan gudmorningbeya ee napcaz 😩beni çok etkiliyo çok üşüyorum çarpıntı şiddeti de huna bağlıymış
gudmorningbeya TubaGokhan pekmez ve limonu her gün karıştırarak yiyin çok faydası var diyorlar ama ben pekmezli su içemiyorum siz içebilirseniz ne güzdl. 1 bardak su 2 yemek kaşığı pekmez Yarım limon
TubaGokhan Baharoloji sorayım canm onuda normalde benidekide yan etki yapmıyo ama snaki bişeyde yapmıyo bilemedim
Aybarssmom_ Pekmez iç canım keçiboynuzu pekmezi veya üzüm pekmezi ben dönüşümlü içiyorum onları sabah aç karnına bir tatlı kaşığı, et, süt ürünleri, yeşil mercimek gibi kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış
Basakhilal Aybarssmom_ pekmezden daha iyi demire faydaları besinler var. Onları tüketmek daha fayda sağlıyor. Pekmez sanıldığı kadar etkili değil
mho0910 TubaGokhan teşekkür ederim 🌸eskiye nazaran daha az başım dönüyor gözüm kararıyor daha az yoruluyorum ama şikayetlerim tamamen geçmiş değil
TubaGokhan mho0910 benimde başım donmezdi su bir haftadır donuyo o zaman daha da mi düşmüştür yaa bı daha baktiriyim en iyisi 😩
December Aysedmr ciğer tuketmemizde herhangi bir sorun olmaz değil mi ben de kan ilacı kullanmak istemiyorum beni cok zorluyor doktoruma soylemeden bıraktım şu an daha iyiyim. Doktora soylesem bana kızar. İlaclar beni çok kötü yapıyor ☹️
Aysedmr December doktorunuza sorup o şekilde ilerlemenizde fayda var ben oğlumda bu şekilde yapmıştım kutu kutu ilaç kullanmamıza rağmen düzelmedi ben bu yöntemlerle değerlerini yükselttim kendim için doktoruma danıştım deneyelim dedi tahlillerim iyi çıkınca ne yapıyorsan devam et dedi