Tugceliko-19 Kızlarrrrrrrr . Genital bölgesinin yüzeyinde yanma yaşayan var mı ? Çok saçma ama anlamadım resmen hani tahriş olur da 1 2 gün yanar ya aynı öyle özellikle yürürken . İçi yanar enfeksiyon vs olur anlarım da üst bölgesinde yanma neden olur acaba
sevaldqn1 Tugceliko-19 bence tahriş değilse yanma sebebi enfeksiyon olabilir benim enfeksiyon olduğunda yüzeyi de yanıyor içiyle birlikte üstüne birde kaşıntı ekleniyor kremle geri gidiyordu
anml Tugceliko-19 çatlak oluşuyor olabilir mi? Geçenlerde birkaç gün bende yaşadım aynı durumu. Nemlendirici krem sürdüğümde rahatlıyordu. Tam göbeğimin genital bölge ile birleşim yerinden aşağı doğru 2-3 parmak genişliğindeki alanda oluyordu. Ben çatlıyor galiba diye düşünmüştüm 🙄
tugcesakzci Tugceliko-19 çatlak oluşumu olabilir sebebi ya da yakın zamanda epilasyon, ağda jilet vs yaptıysan ondan da olabilir. Krem sürüp nemlendirme yap bol bol
Tugceliko-19 anml evet evet aynı 2 parmak kadar bi yer yanıyo özellikle yürürken normal oturunca bi şey yok . Hani tahrişe bağlı desem her yerde olur belirgin görünür bi kızarıklık felan da yok yani . Anlamadım ki
Tugceliko-19 tugcesakzci epilasyon olayından sonra olsa anlarım görünürde kızarıklık vs de yok . Özellikle yürürken yanıyo ilk defa böyle bi şeyle karşılaştım 2. Gebeliğim