Tugbagnes- Bende 10 haftalık hamileyim benimde kese ilk bakıldığında küçük diye bende kullanmaya başladım ağız yoluyla günde iki kez tansiyonumu aşırı düşürdü ve halsiz bıraktı sonrasında vajinadan kullanmaya başladım
Hnd3535 Htcnur progestan 100mg ise ağızdan alınır o vajinal kullanılmaz. 200mg ise hem ağızdan hemde vajinal alınır
Htcnur nurhuma17 kanamaniz nasil geliyordu benim ilk gun kahverengiydi dun aksam kirmizi geldi ve peceye silince ara ara geliyor sizin nasildi
Htcnur nurhuma17 kanamaniz nasil geldi sizin kacinci haftanizda benim ilk gun aksam kahverengi geldi dun aksamda kirmizi geldi ama hep peceye silince suandada hala peceye silince geliyor
nurhuma17 Htcnur sizin durumunuz farklı bence dr a gidin beklemeyin daha fazla. Benim rahim içinde tutunmanin olduğu yerde rahim duvarında vardı dışa çıkan bisey yok du bende
Minikperi Htcnur vajinadan daha rahat olur sonuçta kullanmış oluyorsunuz evet mahvediyor ağız yoluyla geçmiş olsun 🌸
11-02- Htcnur vajinadan kullanabilirsin cnm ben hep vajinadan almıştım kanamanın olduğu günler ağızdan al
GiGi1 Htcnur ilk aylar bende kullandım baş dönmesi mide bulantısı çok yaptı içince. Bu son haftalarda da başka bir sebepten kullandım ama vajinal olarak etkilemedi en iyisi vajinal olarak kullanmak
rsmlk bende ağızdan kullandım yan etkilerini çok yaşadım doktorama sordum ağızdan alman daha iyi dedi 12nci haftaya kadar Htcnur