Crocus20 Merhaba kızlar, 35 haftalık olmak üzereyim ve 32. Haftadan beri ölçümlerimde yüksek tansiyon çıkıyordu. 14 /8 in altına düşmüyordu pek. 1 hafta kontrol ettik 33. Hafta ortasında ilaca başlamak zorunda kaldık. Yanlız şu 3,4 gündür ilaç içmeme rağmen tansiyonum çıkıyor sürekli ve düşmüyor. Benim gibi sorun yaşayanlarınız var mı? Neler yapıyorsunuz? Böyle devam ederse erkenden alınmasından korkuyorum bebeğimin 😞
Ysn Crocus20 düşmüyorsa lütfen acile gidin evde beklemeyin plasentayi ayırabiliyor tansiyon lütfen evde beklemeyin
Sevilmesebebi Crocus20 bende tansiyon takibindeyim evde devamlı ölüyorum Dr 14 ü geçince beklemeden gel demişti git ihmal etme riskli
Meltem44 Crocus20 preeklampsie rıskı taşıyan annelere uzmanların önerısı: günde 3-4 yoğurt kaşıgı tuz, 100g protein ve 2,5-3l su. Tuz rısklı dıyenlere not: trde doktorlar çok bılgısız bu konuda ıngılızce sayfalardan uzman tavsıyelerını okuyun
gamzedenizz Crocus20 dktrna sole canim ilac veriyo benmde surekli cikiyo ama allahdan idrarda bisy cikmio gunde 3 kere hap iciyorm tansiyon takibi yapiorm hergun tuzu tamamen kestm hamur isi beyaz yemek falan
Crocus20 Ysn doğal yollarla düşüreye çalışıyorum akşam ilacımıda yeni içtim beklemedeyim. Eğer düşmezse gidicem sağolun.
Crocus20 Sevilmesebebi akşam ilacımı yeni içtim beklemedeyim eğer düşmesse gidicem bende 2 gündür sürekli çıkıp zor düşmesi canımı sıkmaya başladı
Aliiss Meltem44 tuz başlı başına tansiyonu etkileyen en büyük faktör zaten ki ilaç kullanımında bile tuzlu yemeye devam edildiğinde ilacın etkisini azaltıyor Türkiye deki doktorlara bilgisiz diyebiliyorsunuz diğer doktorların bilgili olduğunu nerden biliyorsunuz ?!
Zhraagk Bende şunu anlamıyorum benimde tansiyon yüksek fakat hiç anlamıyorum beni etkilemiyor sadece 16 şara çıkınca biraz ensem ağrıyor ondada anlıyorum heh tansiyonum yüksek diye
Crocus20 Zhraagk benim sadece başım ağrıyor ve çok çıkarsa bulanık görmeye başlıyorum. Her gün kontrol edip not aldığım içim farkediyorum zaten. Tabi birde başımın tepesinde olan ağrıdan
Irmakelizim06 Zhraagk seni etkilemesi önemli değilki bebeğin kalp atışlarını etkiliyomuş 14 sınır zaten 18e çıktı benim doktorlar kafayı yedi doğuma alcaklardı sezeryana düşürdüler bebek iyi diye doğum yaptırmadılar 4 gündür yatıyorum hastanede sürekli gözlem altında olman gerekiyo 14 seyrediyo diye bırakmıyolar hastaneden
Crocus20 gamzedenizz ilaç kullanıyorum 1 haftadır zaten canım sabah akşam hemde. O halde 2 gündür yükseliyor ve zor düşüyor
gamzedenizz Crocus20 benimde kuzum gunde 3 kere ictigm halde bi iniyo bi cikio allahm zamaninda almayi nasip etsin insallah bebeklerimizi kucagmzaa 🙏🙏
Crocus20 gamzedenizz amin canım ya en azında ay sonuna kadar beklese Bari 38 haftalık olalım en azından
Asilinannesi Crocus20 maalesef bende de aynı sorun var canım 36 haftalığız bizde Alfamet kullanıyorum bende hep yüksek bebeğim beslenemiyor bebeğin kaç kilo senin
Crocus20 Asilinannesi bende alfame Asilinannesi bende alfamet kullanıyorum canım sabah akşam. Benim bebeğim tam aksine gelişimi çok iyi 4 hafta önde gidiyor kilosuda normalin biraz üzerindeymiş. Senin bebeğin kilosu ne kadar
Asilinannesi Crocus20 benimkisi 35 haftada 2300 gramdı canım beslenemiyor maalesef😓tansiyon nedeniyle bebeğe giden damarlar kapatıyor kendimi
Krasivyy Crocus20 geçmiş olsun dikkat edin kendinize aşırı kilo alımı olunca ödem de preeklampsi nedenlerindendir ondan sordum
Crocus20 Asilinannesi hadi ya üzüldüm😞 inşallah bir an önce geçer tansiyonumuz. Doğuncaya kadar 3000 gr bulur inş 🙏