mervemurat16 Kuzeyozum 23.cü haftamızda doktor gynoferon ilacını verdi sabah aç karnına alıyorum biraz bulantı yapıyor
Meleka123 Kuzeyozum ferro sanol kullanıyordum fakat midemi çok ağrıttı rahatsız etti . Ferruma geçtim küçük şişede tek seferlik olan o daha iyi geldi
Merfakts Gyno ferro içiyordum ağır gelince değiştirdik şimdi ferrum kullanıyorum tek seferlik şişelerde olan
Maisina Ben eczaneden vitamin olarak alıyorum dr verdiğini kullanmıyorum c vitamini ile birlikte kullanılırsa etkisi oluyor çünkü.. geçen ay Osende markasının demir ilacını kullandım bu ay Tabilaç markasını kullanıyorum değerlerim de iyi çıkıyor.
OziC umrumdadegil bana da feramat yazmış doktor nasıl acaba ağır mı kokusu filan var mı aldım hala başlamadım korkudan 🤷🏻♀️
umrumdadegil OziC hiç koku yok tadı da gelmiyor kapsül içi sadece içerken içindekiler sallanınca tuhaf oluyor o kadar😅
Alexab Kuzeyozum ferrum hausmann oral çözelti sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Özellikle bunu kullanıyorum kabız yapmıyor diğer türlü çok zorlanıyordum. Bunda rahat ettim.
Kanalize Kuzeyozum maltoferle başlamıştık gyno ferro ile devam ediyoruz kanım düşükmüş o yüzden değiştik 🥲